08.06.2017., 09:40
|
|
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Autor nexteen
Lihto
Gresis .. Wifi jeste dobar za rezim hladjenja jer klima relativno lako moze nadoknaditi razliku u temp , u rezimu grejanja to bas i nije preporucljivo . Klima najmanje trosi dok odrzava temp , ovo se najvise odrazi sa inverter klimom . Ako se neki prostor jako rashladi , ti upalis klimu pokusavajuci da ugrejes prostor na pristojnu temperaturu , klima ce se muciti , raditi na max , forsiranje ce je terati u ceste defroste , a svaki defrost znaci prestanak grejanja , pa opet u krug , i sta si dobio , veliku potrosnju uz mali ucinak i njakanje klime . Grejanje s klimom podrazumeva da je upalis kad krene grejna sezona i gasis kad se zavrsi , kad nisi neko duze vreme tu tj na poslu ili nocu , mozes je smanjiti za oko 3c jer to klima relativno lako povrati . Ja moju namestim na 23c i tako drzim 24/7 , skontao sam da mi je tako najbolji komfor a ionako jako malo trosim na grejanje da me potrosnja ne interesuje.
|
Imaš pravo,a šta kažeš na onu vivax? stan mi je oko 50 m2 ali klima ima idealnu poziciju iz hodnika da pokriva sve
Citiraj:
Autor syss
nepotrebno dizanje cijene jedinice... ono moja klima stara prek 10 godina ima odgodu paljenja i gašenja.
kad ideš na posao staviš da se upali za 8h i bok.
|
jbg takav mi je posao da nikad neznam kad ću točno doći. A taj wifi model je 150kn
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
|
|
|