Citiraj:
Autor vacs
mozes probati tek toliko da vidis je li do windowsa...a takoder mozes i majnati na smOS, kada ti treba poslovno, restartas i bootas u windows, no otom potom, najbitnije da saznamo zasto ne radi kako treba
|
nije mi zgodno svakih x vremena prebacivati os, isto tako na ovoj p55a ploci sam odustao od opcije da mi iz svakog pcie slota vire zicice - kad trebam nesto mrdati po kompu one ispadnu pa ih opet namjestaj...tlaka odnosno kako je kolega napisao cari majnanja
iskopao sam neku staru biostar h61plocu i u nju piknuo trecu grafu(znam da nije power efficient cca 50w vise ovak trosim al jbg
e sad 2 pitanja, buduci da su to sad 2 riga moram drugi definirati kao rig 2 na start.bat
otprilike ovako?:
1.rig: EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal VAŠAADRESA1/ImeMajnera1
2.rig: EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal VAŠAADRESA1/ImeMajnera2
i drugo pitanje, ta biostar ploca je zasticena passwordom za bios, kojeg naravno ne znam i ne mogu uci u bios kako bi snizio voltazu za cpu core(dodatno smanjio potrosnju)
pa sam to mislio iz windowsa preko intel XTU no on ne ocitava core voltage odnosno jedini slajderi koji se mogu mijenjati su cpu multiplayer i cpu amperaža, znaci 0 bodova...
hoce li se micanjem bios baterije na par sek resetirati postavka u biosu da mi nije potreban password ili ce ona i dalje ostati aktivna, a sve ostale postavke otici na default?