06.06.2017., 19:25
|
|
Banned
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
Autor mas999
Blago ti se shilev, meni se danas spojio NextTV (prije izbacivao pogrešan pin) ali ovi krkani s 0800 600010 mi nisu ništa pomogli. Zvao sam 0800 9000, čim sam počeo govoriti imam problem sa nexttv-om me ženska prekinula i rekla da zapišem i nazovem 0800 "šest tisuća" 2s pauze "deset"
Pa sam joj rekao da li me zajebava, šta nije rekla odmah da je 6010, kaže ona, ne -broj je "šest tisuća", "deset".
Ja joj ponavljam da, sada ste mi to rekli i poklopi mi.
Broj je 0800 6000 10, javlja se automat "Hrvatske telekomunikacije" (ne telekom) i "radno mjesto 18" te mi ovaj kaže da imaju nekih problema i da on ne može ništa učiniti.
Pojavilo mi se samo NextvTV Flag a HDTV (bez kanala) i Max Sport Plus HD imam od prije no nemam (sve) HD kanale na Nexttv-u.
|
Imao sam 2 takva kvara tj prijave, jedan nije vidio samo arena 2 hd, drugome je pisalo da nema dovoljno internetske propusnosti ali to nema veze sa tim nego ovi iz donata prodaje nisu dobro propustili pakete i ukljucili hd makar u sustavu nasem pise da je ukljuceno. Uglavnom takve prijave posaljemo na maxtv platformu i onda to oni rijese. Tako da ili prijavi kvar ili zovi ovaj 0800600010 ako ti budu htjeli vidjet.
|
|
|