Prije sam imao max 2 internet L, prije 2 tjedna sam uzeo max 3 start, i nakon što sam to ugovorio s njima prvo sam dobio na moj telekom i poštom potvrdu ugovora za "max tv osnovni paket (uz Max adsl)" 75 kn a prva 3 mj kao 1 kn piše gledam WTF, a tek nakon toga potvrdu ugovora "max 3 start" 209 kn.
Zovem ove iz savjetovanja ne znaju što sam to dobio za 75 kn, makar su na početku rekli da se prvo nešto treba aktivirat za max tv. Zovem szk pitam koje sve usluge su mi aktivirane vele samo max 3 start.
A znam da sam i sa prvim ugovorom za max 3 start za 250 kn koji sam raskinuo prvo dobio potvrdu za "max tv osnovni paket (uz Max adsl)" 75 kn.
I sad dobio neki račun 217 kn (prije je bilo 260kn i sad bi trebalo bit 263kn jer imam još brzinu 50mb 10kn, sportski plus 15 kn, hbo premium 29 kn). To su valjda krivo obračunali količinu jel stari max2L piše 0.58 a novi max3start 0.226. Uglavnom nebitno, al mi piše stavka maxtv osnovni programski paket količina 0.226 (jer nisam imao cijeli mjesec to, nego taj dio) 0.18 kn (prije pdv - a).
I sad se bojim da će mi za 3 mj po 1 kn oni nabit to za 75 kn a to uopće nisam ugovorio ne znam koje su im to fore. Zanima me kako vi drugi s tim max 3 startom imate račun i jel imate tu stavku, i jeste li dobili takvu potvrdu ugovora "max tv osnovni paket (uz Max adsl)" 75 kn?