View Single Post
Staro 05.06.2017., 17:46   #1860
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Bok ekipa, zamrzla mi je kamera i više ne želi fokusirati (1+3) pa sada tražim još jedan uređaj sa strane da imam za slikanje i obavljanje dužnosti na društvenim mrežama i za neke ostale privatne svrhe hahah...

Dakle, imam tu neku listu uređaja za koje mi je oko zapelo i svoje neko mišljenje ali mi treba i mišljenje nekoga tko se bolje razumije, da ne uletim bezveze u kupnju.

Iphone 6S
Sony Z5 Premium
Huawei P9
Samsung S7/S7 Edge

Dakle, 1+3 će mi i dalje biti primarni uređaj za posao (telefoniranje, mail, net, sms i sl.) i igranje i prčkarenje a ovaj drugi će biti primarno za to, slikanje i društvene mreže i chat grupe. Možda zvuči glupo i besmisleno ali jbg. Vec sam dva puta popravljao 1+3 i više nemam volje trošiti u njega novac. Iphone mi se sviđa zbog jednostavnosti i jer nije android, pomalo mi ide na k taj sustav više, a kamera mu je sasvim solidna. Z5 je vodootporan a taman stiže ljeto i svaki dan ću biti primoran biti u moru pa me neko razmišljanje vuče k njemu, ali djeluje mi podosta star P9 mi ima majka i kamera me oduševila na njemu ali software je očajan (IMO), dok S7/Edge izgleda kao overall winner ali Samsungov interface i sve u njemu mi je nekako gah. Znam da sam kompliciran, netko help? Bio bih vam zahvalan! <3
Toorop je offline   Reply With Quote