View Single Post
Staro 05.06.2017., 13:02   #341
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
Kako nemas kontrolu ekipe koja je sa tobom?Mozes ih postavljat di oces i vratit nazad sebi,priko 20 eura nebi da za ovu igru ali opet kad gledam sta se sve danas naziva dobrom igrom i kosta vise i vecinom nekakvi early access ovo je sasvim solidna razbibriga u kojoj imas masu stvari za radit/igrat.

Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk
Imaš neku kontrolu, ali ne kao u me123, kako i koje napade da koriste, obranu i slično, znači to je bio element o kojem si trebao voditi računa. U Andromedi uopće ne razmišljam o njima, pustim ih da idu gdje hoće i pobrinem se da sam odradim što moram.
Slažem se sa ovime što si rekao, i mnogi zaziru od toga da priznaju da uživaju u igri da ne ispadne da "nemaju standarde".
Imam ja standarde i itekako sam svjestan nedostataka ove i mnogih drugih popularnih igara zadnjh godina, al uvijek gledam zadnji rezultat, uživam li u igri i da li se isplatilo te novce. Kod svake moje kupovine odgovor je uglavnom uvijek pozitivan jer gledam recenzije prije kupnje i ne kupijem nikad po punoj cijeni, to je bitan faktor. Recimo, kao MGS Phantom Pain, bilo je očito kad je igra izašla da to nije MGS kojeg poznajem i volim od prije i nije igra koja je vrijedila te novce. Na popustu sam ju uzeo za 250kn, imam preko 200 sati odigranih, i još uvijek ju povremeno upalim i odigram jer mi je gušt. A dalo bi se tonu toga negativnog reći o igri. Isto za Fallout 4, fanovi su ju uglavnom prokleli, ja ju igram otkad je izašla, jer nemam puno vremena za igranje pa to bude po sat-dva par puta tjedno, zato mi takve igre dugo traju.
Stvar je i u tome tko je imao kakva očekivanja od Andromede, moja su bila osrednja i nisam očekivao "povratak ME serijala", zato me nije ni razočarala toliko u globalu. To ne opravdava kako su neke stvari loše odrađene sa tehnološkog aspekta, elementi koji u današnje vrijeme trebaju i mogu biti bez greške, ali to su sve simptomi užurbanog developmenta i agresivnih kapitalističkih izdavača. Možemo secirati elemente i uspoređivati sa nečime sa čime nije nikad ni bilo zamišljeno da se uspoređuje, ali ako ćemo tako onda nećemo ništa igrati osim Witcher i GTAV. Da su igru nazvali samo Andromeda, mislim da bi feedback bio puno bolji.
250kn za koliko mogu dobiti igru, vrijedi te novce. 60-70€? Nema šanse. Ni jedna igra ne vrijedi toliko a kamo li ova...
Ne mogu sve igre biti Witcher 3 i Dark Souls, ne može sve biti 10/10, i ne igra mi se Witcher 3 do smrti...
Atrax je offline   Reply With Quote