Citiraj:
Autor Gabre
Imaju strucne komentatore, dobre nakon trke analize, sve to stoji, ali za vrijeme prijenosa, Martin Brundle mi ide na jetra, frajer je dosadan ko proljev, njegova karijera u F1 je u rangu, ne znam, nekog vozaca Minardija valjda, jednom mu je isti njegov miljeni Hamilton poklopio direktno u kameru koliko ono on ima pobjeda u F1, ovaj poljubicastio od srama
|
Prvo cemu ova opaska "poput vozaca Minardija"?
Sta bi to po tebi znacilo kakvi su to vozaci Minardija poput: Alonso, Webber, Zanardi, Truli, Fisichela, Alboreto?
Drugo, Martin Brundle je vjerojatno jedan od boljih vozaca koji su nastupali u F1 a da su umirovili se bez pobjede.
Da li si pratio pazljivo sezonu 1992 i njegove nastupe u Benetonu pored velikog Michaela?
Da u kvalifikacijama nije bio blizu Michaela ali u utrkama sasvim solidno,dapace u zadnjih 12 utrka sezone je skupio vise od Michaela. Na kraju samo -15 u odnosu na najveceg.
Covjek i sam prizna da nije bio bolji ali daleko od toga da nije postojao pored njega. Uostalom vozio je u junior formulama i sa Ayrtonom i nije ga ni Ayrton otpuhao.