View Single Post
Staro 04.06.2017., 19:40   #647
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova

Imaju strucne komentatore, dobre nakon trke analize, sve to stoji, ali za vrijeme prijenosa, Martin Brundle mi ide na jetra, frajer je dosadan ko proljev, njegova karijera u F1 je u rangu, ne znam, nekog vozaca Minardija valjda, jednom mu je isti njegov miljeni Hamilton poklopio direktno u kameru koliko ono on ima pobjeda u F1, ovaj poljubicastio od srama
Prvo cemu ova opaska "poput vozaca Minardija"?
Sta bi to po tebi znacilo kakvi su to vozaci Minardija poput: Alonso, Webber, Zanardi, Truli, Fisichela, Alboreto?

Drugo, Martin Brundle je vjerojatno jedan od boljih vozaca koji su nastupali u F1 a da su umirovili se bez pobjede.

Da li si pratio pazljivo sezonu 1992 i njegove nastupe u Benetonu pored velikog Michaela?
Da u kvalifikacijama nije bio blizu Michaela ali u utrkama sasvim solidno,dapace u zadnjih 12 utrka sezone je skupio vise od Michaela. Na kraju samo -15 u odnosu na najveceg.

Covjek i sam prizna da nije bio bolji ali daleko od toga da nije postojao pored njega. Uostalom vozio je u junior formulama i sa Ayrtonom i nije ga ni Ayrton otpuhao.
Romul je offline