View Single Post
Staro 04.06.2017., 10:34   #1609
imart
Banned
Moj komp

Datum registracije: Feb 2013
da, to su različite platforme, ko windows, linux i slično.. nakon godina androida ja sad eksperimentiram i sa iphone platformom..posuđen ip6 malo ubijen od frenda rezervni mu je, nemam ništ jer sam sve rasprodao
zadovoljan sam sa brzinom i svim tim što radi ko beba. ali nedostaju mnoge prednosti sa nekog androida npr samsunga. dakle brzo punjenje, bežično punjenje, led lampica obavijesti, (kako na iphoneu koji stoji na stolu znaš da imaš propušten poziv ili neku poruku? ima li kakve notifikacije ili ga moraš uzeti i vidjeti?) može li se instalirati nešto da se to prilagodi?
baterija je dosta slaba, dobro i mob je stariji.. ove animacije me malo živciraju jer su ko iz crtića, na androidu sam animacije uvijek stavljao na nulu. dakle ima dosta razlika, svaki ima svoje prednosti i mane, koma mi je što se ne može ništa customizirati, ovak kak je - je, nema dalje, jbt ko da si kupio televizor, narihtaš stanice i to je sve.. možda bi se jailbrakeom dobilo što? što se konkretno dobiva jailbrakeom?
imart je offline   Reply With Quote