View Single Post
Staro 01.06.2017., 20:35   #1113
ra_
Registered User

Datum registracije: May 2017
Citiraj:
Autor vacs Pregled postova
jesi stavio u start.bat ovo

Code:
SETx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
SETx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
SETx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
SETx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
SETx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
Namestio ovo u .bat ali i dalje nece, izbaci mi:

opencl error cannot allocate big buffer for dag

Ram memorije ima 8gb posto vidim da neki kazu da treba vise od 2gb

Citiraj:
prvo azuriraj bios od maticne ako vec nisi, drugo napisi koju maticnu imas...ako je bios azuriran odi ga staviti na default postavke i onda bootaj, obe graficke neka cijelo vrijeme budu spojene, takoder i kad instaliras drivere moraju obe biti spojene
Namestio, u pitanju je neka MSI 775 polca ali ima na ploci bas jedan molex konektor koji daje napajanje za pcie plus sam resetovao bios i sad rade obe. Morao sam i instalirati ponovo drajver jer nisu radila podesavanja za drugu graficku (nisam mogao da pojacam vent)

Citiraj:
dok ti se na poolu prikazuje iskopano dobro si namjestio..u postavkama poola imas minimum payout i dok ne dodes do toga oni ne salju zec na poloniex, takoder i kad posalju ne sjeda odma nego treba neko vrijeme tako da nemoj panicariti ako bude balance na obe strane 0 nego sacekaj
Hvala

Citiraj:
inace poloniex je mjenjacnica i ako ne mislis trejdati nego cuvati zec rade rudari na Coinomi da izbjegnes dvije provizije..ja rudarim eth na njega (isplata tek kad dode do 1) i pasc na poloniex jer ga rijetko koji wallet podrzava
ovo sam samo probao da vidim kako ce ici zec kad sam tek namestio graf. prebacio sam se na eth za sada.

Hvala na pomoci, svaka cast za forum
ra_ je offline   Reply With Quote