Citiraj:
Autor vacs
jesi stavio u start.bat ovo
Code:
SETx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
SETx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
SETx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
SETx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
SETx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
|
Namestio ovo u .bat ali i dalje nece, izbaci mi:
opencl error cannot allocate big buffer for dag
Ram memorije ima 8gb posto vidim da neki kazu da treba vise od 2gb
Citiraj:
prvo azuriraj bios od maticne ako vec nisi, drugo napisi koju maticnu imas...ako je bios azuriran odi ga staviti na default postavke i onda bootaj, obe graficke neka cijelo vrijeme budu spojene, takoder i kad instaliras drivere moraju obe biti spojene
|
Namestio, u pitanju je neka MSI 775 polca ali ima na ploci bas jedan molex konektor koji daje napajanje za pcie plus sam resetovao bios i sad rade obe. Morao sam i instalirati ponovo drajver jer nisu radila podesavanja za drugu graficku (nisam mogao da pojacam vent)
Citiraj:
dok ti se na poolu prikazuje iskopano dobro si namjestio..u postavkama poola imas minimum payout i dok ne dodes do toga oni ne salju zec na poloniex, takoder i kad posalju ne sjeda odma nego treba neko vrijeme tako da nemoj panicariti ako bude balance na obe strane 0 nego sacekaj
|
Hvala
Citiraj:
inace poloniex je mjenjacnica i ako ne mislis trejdati nego cuvati zec rade rudari na Coinomi da izbjegnes dvije provizije..ja rudarim eth na njega (isplata tek kad dode do 1) i pasc na poloniex jer ga rijetko koji wallet podrzava
|
ovo sam samo probao da vidim kako ce ici zec kad sam tek namestio graf. prebacio sam se na eth za sada.
Hvala na pomoci, svaka cast za forum