View Single Post
Staro 01.06.2017., 11:20   #1097
vacs
Premium
Moj komp

vacs's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor ra_ Pregled postova
Probao sam sa dve graficke rx460 da kopam, jedna je sa 2gb rama a druga sa 4gb.
Ova sa 2GB je MSI i nece da pokrene eth, izbacuje neku gresku a zec kopa oko 96-97h/s.
Druga je Asus Strix 4GB OC i ona kopa oko 12MH/s sa standardnim drajverom bez moda biosa. Kad je zec u pitanju kopa oko 102H/s.
jesi stavio u start.bat ovo

Code:
SETx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
SETx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
SETx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
SETx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
SETx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
Citiraj:
Kad sam probao da ubacim dve Asus u jedan komp onda samo jedna radi, kad ubacim jednu u bilo koji od dva pcie slota radi kako treba ali kad su obe pva radi druga ne, ne vidi je sistem, zna li neko sta moze da bude problem?
prvo azuriraj bios od maticne ako vec nisi, drugo napisi koju maticnu imas...ako je bios azuriran odi ga staviti na default postavke i onda bootaj, obe graficke neka cijelo vrijeme budu spojene, takoder i kad instaliras drivere moraju obe biti spojene

Citiraj:
Preko noci sam ostavio jednu da kopa zec i kad odem na pool vidim koliko je iskopano ali na poloniex gde sam generisao kod ne vidim nista? Komanda sa kojom kopa je :
ZecMiner64.exe -zpool ssl://eu1-zcash.flypool.org:3443 -zwal t1bD3ZnWJ9Lsv868YVaGq4ZisauRwjTV89j.aca1 -zpsw x -mport 0

Hvala unapred na pomoci
dok ti se na poolu prikazuje iskopano dobro si namjestio..u postavkama poola imas minimum payout i dok ne dodes do toga oni ne salju zec na poloniex, takoder i kad posalju ne sjeda odma nego treba neko vrijeme tako da nemoj panicariti ako bude balance na obe strane 0 nego sacekaj

inace poloniex je mjenjacnica i ako ne mislis trejdati nego cuvati zec rade rudari na Coinomi da izbjegnes dvije provizije..ja rudarim eth na njega (isplata tek kad dode do 1) i pasc na poloniex jer ga rijetko koji wallet podrzava
vacs je offline   Reply With Quote