Citiraj:
Autor ra_
Probao sam sa dve graficke rx460 da kopam, jedna je sa 2gb rama a druga sa 4gb.
Ova sa 2GB je MSI i nece da pokrene eth, izbacuje neku gresku a zec kopa oko 96-97h/s.
Druga je Asus Strix 4GB OC i ona kopa oko 12MH/s sa standardnim drajverom bez moda biosa. Kad je zec u pitanju kopa oko 102H/s.
|
jesi stavio u start.bat ovo
Code:
SETx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
SETx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
SETx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
SETx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
SETx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
Citiraj:
Autor ra_
Kad sam probao da ubacim dve Asus u jedan komp onda samo jedna radi, kad ubacim jednu u bilo koji od dva pcie slota radi kako treba ali kad su obe pva radi druga ne, ne vidi je sistem, zna li neko sta moze da bude problem?
|
prvo azuriraj bios od maticne ako vec nisi, drugo napisi koju maticnu imas...ako je bios azuriran odi ga staviti na default postavke i onda bootaj, obe graficke neka cijelo vrijeme budu spojene, takoder i kad instaliras drivere moraju obe biti spojene
Citiraj:
Autor ra_
Preko noci sam ostavio jednu da kopa zec i kad odem na pool vidim koliko je iskopano ali na poloniex gde sam generisao kod ne vidim nista? Komanda sa kojom kopa je :
ZecMiner64.exe -zpool ssl://eu1-zcash.flypool.org:3443 -zwal t1bD3ZnWJ9Lsv868YVaGq4ZisauRwjTV89j.aca1 -zpsw x -mport 0
Hvala unapred na pomoci
|
dok ti se na poolu prikazuje iskopano dobro si namjestio..u postavkama poola imas minimum payout i dok ne dodes do toga oni ne salju zec na poloniex, takoder i kad posalju ne sjeda odma nego treba neko vrijeme tako da nemoj panicariti ako bude balance na obe strane 0 nego sacekaj
inace poloniex je mjenjacnica i ako ne mislis trejdati nego cuvati zec rade rudari na Coinomi da izbjegnes dvije provizije..ja rudarim eth na njega (isplata tek kad dode do 1) i pasc na poloniex jer ga rijetko koji wallet podrzava