Citiraj:
Autor topro86
Pozdrav za sve,
Pročitao sam u biti većinu ove teme, s ciljem da dođem do odgovora na svoju dilemu, međutim nisam ni blizu da dokučim šta mi je raditi.
Moja dilema je u tome da li se upustiti u majning sa nekom većom svotom kao sto je već i bilo govora u temi s početka, koliko sam dobro zapazio dikky je planirao da ulozi oko 10.000 eura. Ili taj iznos iskoristiti za kupovinu altcoina i malo trejdati a malo čekati na duže vremenske periode određene cr.valute?
Ako neko može neke svoje konkretne primjere navesti u vezi zarade po oba osnova...
Nadalje,poprilično sam noob sto se tiče price o konfiguracijama i sklapanju iste, no mogao bih se snaći sa nekim tutorijalima...
Svjestan sam naravno da nista nije sigurno, inače da jeste ulozio bih i duplo ili troduploj vise, ali bih volio da mi neko malo približi rješenje za ovu dilemu...jer koliko sam shvatio ima vas koji već duže majnujete a neki i trejdaju izgleda.
Unaprijed bih se zahvalio svima koji doprinesu rješavanju dileme.
|
Na ovo pitanje ti nitko ne moze dati odgovor jer nitko ne zna sto nas sutra ceka.
Imaj da umu da slaganje mining riga nije jednostavno kao sto djeluje (bar sto se stabilnog rada tice). Isto tako kad nisi kuci a nesto se srusi imas downtime, slicno kad si na moru itd.
Ako se ne mozes/ne zelis s tim nositi i nervirati, kupit valuti s parama i to je to.