Citiraj:
Autor xoverload
Trebam nekoga da me urazumi sto se tice izbora napajanja. Meni je potpuno jasno da sto jeftinije napajanje s dovoljno snage, to bolje (barem sto se tice mininga). Btw pricam o dual PSU setupu. Sta je po vama bolje uzeti, neka dva PSU od tipa 700W (5 godina garancije) po ~500kn / kom pa ih kasnije eventualno prodati za 200-250kn / kom ili uzeti mozda nesto malo poznatije tipa corsaira / evga za nekih ~900kn / kom pa ih prodati kasnije za 600-650kn / kom. Sumnjam da bi ikoje od njih radilo vise nego na 60-65% loada. Po meni bi se poznatija napajanja lakse prodala + jos ako su i modularna.
Ne znam vise ni sam sta bi. Naruciti preko evga-ine stranice G2 750W (tu ako nesto krepa kupac placa postarinu do njih), uzeti nesto tipa FSP Hyper 700W / Hyper M 700W ili pak Corsair RMx 650W/750W / Thermaltake Smart SE 730W.
|
Evga ,xfx,antec, cooler Master... ako radiš dual psu bar 700 ,750w...mada izgleda overkill nemoj da ti se desi ko meni kad sam počinjao i uzimao neke manje poznate marke i jeftinije zbog uštede, da se tope kablovi, explodiraju mada nisu bili previše forsirana,ako dođe coin tipa scrypt algo ,zahtjevan...ne bih mirno spavao 😊
Poslano sa mog MI 4LTE koristeći Tapatalk