View Single Post
Staro 30.05.2017., 10:34   #983
MateBog
Registered User

MateBog's Avatar

Datum registracije: May 2017
Citiraj:
Autor hrka11 Pregled postova
Pozz ekipa!
Nezz tocno gdje da pitanje postavim,odavno pratim ovo rudarenje i osobno nisam uletio u to.A trenutno planiram,prostor bi imao gdje struju nebih morao placati,ali i razmisljam da pare ulozim u neku valutu pa nastavim prodavati i kupovati.

Sta vi mislite o tom?Na kojoj stranici ako uopce ima takva da uplatim pare s kartice i pocmem kupovat valute?Kraken?

Vec sam se raspitivao vamo kod nas je isto problem nabaviti graficke,pa ni sam nezz sta da radim.
Ako je ovo neko postavljao pitanje onda se izvinjavam,ali citao sam par stranica i nisam naletio nigdi.
A gle, ako moras pitati gdje da uopce kupis cryptovalute, mozda je najbolje da malo prickes s investicijom i jos proucis tematiku.

Trebas prvo odluciti u koju zelis uloziti novce. Ona napraviti wallet gdje ces je drzati. Tek onda slijedi kupovina i prebacivanje te valute na wallet.
Jer ti je jako riskantno drzati na exchangeu tipa kraken.
Isto tako imaj na umu da neke transakcije dosta traju pa mozes pogubiti puno zivaca.

Ako me znas osnovne stvari nemoj ulaziti uopce u pricu dok se ne educiras. A ne educira se na nacin da pitas na forumu gdje realno 10 ljudi zna o ovoj tematici vise od prosjecne osobe.
Ima brdo foruma, ljudi na youtube itd. koji svakodnevno pisu i pricaju o tome. Prati to, opcenito neka povjesna zbivanja koja su se dogadala s cryptovalutama i onda kreni.

Ja ti mogu dati jedan jednostavan savjest. Odaberi valutu za koju vjerujes da ima potencijala, kupi za novce koje si spreman odmah zaboraviti i drzi je koliko god dugo mozes.

Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
MateBog je offline   Reply With Quote