View Single Post
Staro 30.05.2017., 10:26   #626
Prki
Premium
Moj komp

Prki's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
niti zive samo od britanskih pretplatnika, niti samo za UK rade prijenos.

Ja u Kanadi imam na TV-u SKY prijenos, mislim da ide i u Americi.

Imaju strucne komentatore, dobre nakon trke analize, sve to stoji, ali za vrijeme prijenosa, Martin Brundle mi ide na jetra, frajer je dosadan ko proljev, njegova karijera u F1 je u rangu, ne znam, nekog vozaca Minardija valjda, jednom mu je isti njegov miljeni Hamilton poklopio direktno u kameru koliko ono on ima pobjeda u F1, ovaj poljubicastio od srama

E po pitanju reklama, ovdje ti odrezu fino usred akcije,valjda imaju programirano svakih 10 minuta da prekinu s reklamama, tako da se dogadja da usred neke akcije, pretjecanja, bokseva, komentara izmedju timova, oni nonsalantno roknu reklame, i jos gore, stave mali prozorcic odtrke bez tona, tako da jos visepizdis jer ne cujes, ne vidis jer je premali prozor a vidis da je napeto. Poluuudim na to

Blazicko je barem ciljao da ubace reklame kad je monotonija na stazi
Kada gledaš preko SKY F1 UK,reklama nema,znači reklame su vaše Kanadske.Kao što vidiš iz naziva programa ima "UK" u sebi i program je rađen za "UK" tržište a to što ga otkupljuju Tv provideri s ostalih englesko govornih područja to je nešto sasvim drugo.Jer recimo Njemački Sky radi prijenos F1 s potpuno drugim voditeljima i na Njemačkom jeziku,za Talijane nisam siguran ali moguće da i oni imaju svoje komentatore.A stvar je ista kao za INDY 500,BT sport prenosi s svojim komentatorima u studiju ali prijenos je ESPN i ameri komentiraju uživo utrku, pa da sada ide tko prigovarati jer su 20 puta rekli kako je to najveći trkaći event na svijetu.A od 10 voditelja na SKY F1 naravno da će svatko pronaći nekoga tko mu ne štima i ne odgovara.Ali ponavljam ovakve prijenose,analize,info iz prve ruke(za vrijeme,prije i poslije utrke),intervjue i dodatne sadržaje vezane uz F1 nitko nikada nije radio i to u trajanju od tri dana.
Prki je offline