View Single Post
Staro 30.05.2017., 08:55   #625
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
pa ne zna se koji je od njih dvojice bio losiji, Herbert 3 pobjede u karijeri, a Brundle 0

ma uvjeren sam skroz da je netko brundleu spustio za broj pobjeda, mozda nije bio hamilton, ali netko je sigurno, nije ovo sa Alonsom, ovo je bilo bas na stazi ono nakon trke u guzvi, dao bi se kladit da je Hamilton nekome nabacio taj komentar...
Ne sjećam se da je Brundle ikada išao osobno nekoga diskreditirati od vozača.Čovjek je bio dio toga i zna kako stvari funkcioniraju.Zna ih sve,podjebavati se mogu ali granice postoje i to je ok.
Herbert je pak pisao da Alonso više nema brzinu i da je vrijeme za penziju.Onda mu je Alonso uletio u kadar i rekao šta već...
Brundle je isprobao bolide na gridu i može pričati sa kredibilitetom i uspoređivati kakvi su hibridi naspram atmosferaca,kakav je balans,okretni moment...
Kod pretjecanja npr. meni netreba netko urlikati u mikrofon kako je pretjecanje u tijeku jer to i sam vidim.Brundle opisuje kojim intetizetom i kako stiskaju kočnicu i gas.Ima i hrpa ostalih detalja koje samo rejser može pokušati dočarati...nekom dosadno meni super.
Sakupiti cca 150 utrka u F1 i nije baš nešto na šta možeš ti ili bilo tko on nas pljunuti,jel.
Eto ukratko moje viđenje svega toga

Zadnje izmijenjeno od: Flood. 30.05.2017. u 09:03.
Flood je offline