Dan danas imam mnoge snimke utrka doma, ali izdvojio bi 3:
VN Mađarske 2006:
Alonso vodi utrku i to za više od pol kruga ispred drugoplasiranog. Raspada mu se ovjes i zabija se u ogradu. Iz Novaka curi od sreće.
3 kruga prije kraja Schumacher odustaje. Ovaj cmizdri i opisuje nekakve epske i herojske borbe sa defektnim bolidom koje je Šumi dobivao na toj utrci protiv De La Rose, rezajući šikane jedno 4 kruga za redom. (...but not too many times... by Charlie Whiting).
VN Brazila 2008:
2 kruga prije kraja Vettel prelazi Hamiltona i Nevenko svršava od sreće. Ekstaza, smijeh, podjebavanje. 2 kruga kasnije prvo tišina pa jedva "...što se to tamo dogodilo sa Glockom..."
Kasnije kmečanje "zadnjih 100 metara je Lewis dobio naslov" sa knedlom u grlu i kao da mu se vatrogasni aparat zataknuo tamo gdje sunce ne sije.
VN Abu Dhabija 2010:
Drugu polovicu utrke je čmrljio dok Alonso nije mogao prestići Petrova. Čak negdje imam i audio kompilaciju tog gnjojenja sa te utrke.
Tog se ovako iz glave sjećam. Da se potrudim, još bi se našlo. A da ne spominjem kako postoji i fotografija na kojoj su Nevenko i neki klinac u Ferrari majicama.
Poanta posta nije Ferrari, nego samo molba za malo objektivnosti onih kojima jako smeta SKY prijenos i koji pate zbog toga. Ne volim pristrane komentatore, ali razumijem uobražene britance da drukaju za svoga. Ne razumijem "naše" kojima je Slavica nešto najbliže što je ikad bilo u F1.
Osobno gledam na švabskom RTLu i nemam pojima o čemu laprdaju jer ne znam švabski
Sent from my SM-G930F using Tapatalk