View Single Post
Staro 28.05.2017., 08:12   #2801
Alvin
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2007
Da se naći za 2400kn, sada je akcija cashback pa se dobije 200kn nazad. Dakle 2200kn za APSC aparat. Mislim da je to odlična ponuda posebno za početnike. Ok, aparat ima limitacija ali za tu cijenu.......

U međuvremenu izašlo je nešto reviewa za Sony A9.
https://www.youtube.com/watch?v=xxGl9Tl6Sao
Iako treba uzeti ovo s malom rezervom, ali ako se pokaže točnim pristup kojim je Sony reklamirao proizvod (opet) će ih koštati i ne samo njih nego i sve recenzente koji su pristali biti dio Sonyeve kampanje čime su u potpunosti srozali svoj kredibilitet.

Što se A9 tiče, teško da će netko ozbiljno shvatit profesionalni aparat koji se pregrijava a meni osobno nije jasno da inžinjeri Sony-a ne mogu riješiti taj problem. Pitanje je, žele li uopće?
Nekako se nadam da je sve to skupa patka.
No, s tehničke strane A6xxx serija ima ukupnu potrošnju do 5w. Neka svih 5w odlazi u grijenje elektronike i senzora, tih 5w TDP meni se ne čini kao nešto što se ne može u magnezijskom kučištu od magnezija disipirati u okolinu. Ponavljam manje od 5w.
Drugi brendovi štite svoj lineup profesionalnih video kamera time što okljašte fotoaparate, ja sam dojma da Sony to radi na način da loše dizajnira disipaciju topline.

Mod: ostatak rasprave o A9 je prebaceno u Mirorless temu

Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 29.05.2017. u 23:00.
Alvin je offline   Reply With Quote