Evo i par mojih dojmova nakon korištenja novog stb-a tokom dana...
Novi stb naručen u čet oko 14 h, stigao u petak u pola 10. Znači, sva pohvala t-comu! Instalacija vrlo jednostavna, samo sučelje i je nešto bolje nego na starom ali nema informacija za svaki program i definitivno fali vrijeme i datum kao na starom. Dobra stvar je da sam uočio i veći broj hd kanala. Imao sam snimalicu aktiviranu na starom, novi to nije povukao. Slika mi djeluje malo ispeglanija za razliku od starog, ali primijetio sam nešto drugo što me malo zbunilo... Naime, gledao sam film na rtl-u i kod malo bržih scena mi je slika malo, ali dovoljno da primijetim i da mi zasmeta, trokirala. Tu bi molio za pomoć jer ne znam jel to samo kod mene slučaj ili je netko imao slična iskustva. Btw, na optici sam. Na samom receiveru je sve naštimano na auto pa je tako po defaultu naštimano 1080p/60 hz.
I možda i najveća mana tog novog stb-a je to njegovo fucking svjetlo. Ajde da još i svijetli jednoliko ali nešto umjerenije, ali ne... Mora on ko lampice na boru za Božić. Probao sam i eco mod gdje je svjetlo puno prikladnije, ali onda mu kod ponovnog paljenja treba cca 2 min da se boota.