View Single Post
Staro 26.05.2017., 14:53   #2932
Makic10
Registered User
Moj komp

Makic10's Avatar

Datum registracije: Apr 2017
Citiraj:
Autor Busola29 Pregled postova
Da napomenem sa čim sam se još susreo , sa kombinacijom lošeg skupog kućišta i velike ploče te zatim vrlo teškim i mukotrpnim spajanjem svih priključaka na ploču u malom prostoru.

Zato tko kupuje jako dobro pregledati svoje kućište i tome isto prilagoditi kupnju ploče. Npr. dogodilo se prijatelju da USB 3.0 priključak za kućište je tako teško bilo spojiti (prvi gotovo uz poklopac od napajanja, drugi bio pokriven velikom grafičkom...), da sam rekao prijatelju za ovo bi morao častiti večerom od ohooh kuna... Svi znamo koliko su te iglice osjetljive i to mi je neshavtljivo da se to od strane nekog bolje proizvođača ne riješi...)

Velik dio ploča SATA konektore ima okrenute prema prednjoj stranici kućišta , a to isto u određenim starijim kućištima zadaje probleme.
koliko muke sam ja ima sa svojim, ajme! uzea sam thermaltake versa n21 jer mi se sviđalo, još prije nego sam ima cili build u glavi. U međuvremenu uzea i vodeno, kad je sve došlo ne može stat. Dremilica i pilaj, nema više slotova za hdd i još pola toga. Kad sam sve spojia taman na knap.

EDIT: kakve su vam temperature PCH vi koji imate CH6, meni odma očitava 50/54 dodirnia sam prstom uopće nije bilo toliko toplo , a nakon par sati igranja max je bilo 69.
Makic10 je offline   Reply With Quote