Citiraj:
Autor golfw12
čitam vaše odgovore na kolegin post s obzirom da smo oboje tražimo slično/isto pa sam vođen odgovorima nastavio razgovor
polovno nebih nikako makar bilo bolje to neželim, želim novo a uzeo bih na rate, buđet nisam odredio al mislim da je 2-3k dovoljno no vođen nekakvom logikom ukoliko postoji model od 1,5k koji zadovoljava moje kriterije da bih naravno kupio njega
s obzirom na vaše komentare o dslr mislim da nemam šta tražit u tom segmentu jer nemam iskustva ni znanja previše kao pojednici ovdje tako da bih potražio riješenje u kompakt segmentu
|
Po meni je najbolje naucit slikat na DSLRu. Trebat ce ti par mjeseci intenzivnog slikanja da skuzis kak to sve funkiconira i upoznas fotic kak spada. Ja bi jedino odmah kupio malo bolji fotic tak da ne moram razmisljat o novom zbog nekih nedostataka i odmah mogu gledat objektive jer bez njih nema niceg.. Jedino moras bit siguran da to hoces i da ces ga koristit..
Po meni je Canon bolji za pocetnike od Nikona, najvise zbog kompletirane linije jeftinih objektiva i puno ugodinijeg live view iskustva..Osim toga u startu dobijes solidan 18-55 stm objektiv sa kojim mozes puno toga. Preskoci sve fotice kaj ne dolaze sa stm, nego sa starijom is II var.
Godinama imam doma kompakte, bolje ili losije ali nikad sa njima nisam imal volje slikat ko sa dslrovima, maknut se od auto postavki i imat volju za ucenjem..
Cak i ova djecurlija zna slikat na auto ili Tv..