Tema: Far Cry 5
View Single Post
Staro 23.05.2017., 21:06   #60
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor nub Pregled postova
FC1 meni debelo najbolji. Ne mogu više procijenit dal je objektivno tolko dobar ili je meni samo tako ostalo u sjećanju

Dvojku probao, trojku preskočio jer nisam imao hw, a četvorku odustao negdje pred kraj priče, jednostavno brzo postane repetativno. Toweri su kul, ali dosade nakon nekog vremena, a priča je meh. Oni shangri-la djelovi su tolko iritantni da sam to potisnuo iz sjećanja.

Primal nisam ni probao jer me nimalo ne privlači.
FC1 nam je vjerovatno svima u sjecanju kao legendarna igra, al realno... imo je dosta "mana". Grafika i fizika su bili WOW!, al prica je dosta generic, balans nije bas neki (u jednom trenutku ti se pridruzi besmrtni NPC)... uglavnom u sjecanju mi je kao dobar, al da ga danas odigram vjerovatno bi se lagano razocaro :/

FC2 je probo nesta novo, imo je dosta dobrih ideja... al nekako je iziso "nepopeglan", kao da mu je trebala jos koja godina developmenta. Tehnicki je igra bila prva liga, al igrivost dosta repetivna i dosadna

FC3 je realno najbolji nastavak, sve najbolje iz FC1 i FC2 upakirano u relativno zanimljivu pricu i likove (hint: Vaas) dobar progression (OK, postane lagano repetativan - al sve je ionak opcionalno), odlicna igra

FC3 - Blood Dragon, treš 80te, "VHS" ekspanzija FC3, meni osobno najdrazi nastavak, blesava prica, blesavi likovi, zmajevi, jedino sto je kratka

FC4 je u principu reskin FC3 sa novom pricom i likovima, solidno, igrivo, zanimljivi end game, a i glavni "negativac" Pagan Min je legenda (kroz cijelu igru baca fore i sprda sve zivo)... za razliku od Vaasa - koji je bio psihopat, ovaj je jednostavno neshvaceni diktator dobrog srca

FC Primal mi bas nije sjeo :/ u pocetku zanimljiva tematika, ali vrlo brzo potone citav koncept, steta

FC 5 se veselim, ocekujem neki trailer trash, rednecke, budemo vidili
nathan.fake je offline   Reply With Quote