View Single Post
Staro 23.05.2017., 13:16   #1093
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Imam P10 i stvarno glup problem. U određenim situacijama mi se buttoni ili "virtualne" tipkovnice unutar nekih aplikacija disableaju.

Primjer1: mPBZ ili bilo koja druga njihova aplikacija. Prvi korak je da se upišu identifikacijski i autorizacijski kod, svaki po 8 brojeva, upisem to bez problema i idemo na next. Dođe idući korak gdje treba odabrat PIN, ali mi tipkovnica koju nude uopće ne reagira, mogu samo back ili onaj i za info u desnom gore kutu stisnuti.

Primjer2: Instaliranje 3rd party aplikacija. Skinem APK file i pokrenem instalaciju, imaš buttone "cancel" i "install" jednake boje i svega, cancel se može kliknuti, ali "install" ne.

Primjer3: Activate Device Administrator. Unutar opcija se može aktivirati, ili barem pokušati aktivirati, pojave se 2 buttona, "Activate" i "Cancel", ne mogu kliknuti niti na jedan, nego moram preko tipke nazad.

Ima tko ideju zašto se ovo dešava? Gledao sam po netu, ali ne pronalazim baš slučajeve. Čini mi se da je neko glupo sigurnosno ograničenje unutar njihove verzije Androida jer nekad ako brzo uđem u PBZ aplikaciju nakon restarta uspijem upisat pod ovaj PIN 1,2 ili 3 broja, ali onda odjednom opet ne reagira ta tipkovnica više...