to je imalo svoju draz dok sam bio mladji i imao zivaca za to...i sad mi tu i tamo netko izgine pa ucitam, ali ako je kraj kvesta, jednostavno raise dead u temple-u ili ako sam visok lvl, onda to moj cleric obavi. Zajebano je kad naletis na ogrea pa ti raznese lika na komade, onda nema majci resurrecta
Enivej, napravio sam nekakvu skriptu sam, tj. pokupio sam dijelove raznoraznih skripta i poslozio sve u neku vlastitu...iz nekog razloga mi se ekipa vrati do thiefa nakon fajta, ali sve ostalo poprilicno uredno obavljaju...ako koga zanima, moze je skinuti ovdje:
https://drive.google.com/open?id=0B5...VVtOWFVcUtBcm8
skripta je potpuno automatizirana, ekipa medjusobno dijeli i koristi potione, ako nalete na neprijatelja, sami staju i krecu u fajt, a ako su rastrkani po mapi, svi ce doc pomoc onome tko se fajta. koriste se mage i cleric spellovi te ranged i melee oruzja, cleric heala koga triba, thief trazi zamke kad nema neprijatelja, a kad ih ima se pokusava sakriti i backstabati ili koristiti ranged oruzja...ktome ce cleric i paladin raditi turn undead ako ih ima u blizini, a bard ce svirati...s obzirom da u jednoj igri nema ajtema kojih ima u drugoj, skroz sam izbacio iz skripte uporabu ajtema (osim potiona)..takodjer nema ni kit specific spellova, iz istog razloga...