View Single Post
Staro 19.05.2017., 12:22   #386
lion406
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Dusan Pregled postova
lion406 - ako si vezan za ht do 8 mjeseca onda 3 mj. prije tj. do isteka ugovora sa ht mislim da ti daju gratis, nisam siguran VIP daje za tele2 pitaj. Za godinu dana biti će aktualna optika i pokućni interneti, na žicu-bakar nitko ne ni računa.
Za ovo iskreno čujem prvi put, znači po tebi bi trebao pitat Tele 2 jel mogu dobit gratis pokućni dok mi ne istekne ugovor sa HT-om?

Sad da krenem na drugu tematiku, razmišljam si sad prema svim ovim vašim iskustvima (hvala izumitelju interneta što tako nešto postoji ), vidim prvo problematiku oko routera (od Tele 2), pa nestabilnost mreže, pa što će biti kada bude više takvih korisnika itd.
E sad, gledajući/čitajuči kakve su ponude od HT (nažalost ovisim o njima, nemam mogućnost imat Bnet, Amis itd, samo oni, H1 i Optima od bakra), a cilj mi je prvobitan smanjiti račun, jer 169kn i sadašnjih 300 kn (Max S3 paket) je fina razlika (ok, ako idem na uzimanje routera onda je 184kn/mj. ali opet OK), dolazim do cifri od 210 kn/mj. (mislim da je bez Max TV-a).

Jesam li spreman dati nešto više od 184 kn/mj. za stabilnost mreže i 20/5...što meni osobno zadovoljava potrebu.
Naravno još tu nekoliko čimbenika radi razliku, ako idem u kupovinu routera neovisno o Tele 2, onda mi to daje jedan drugi benefit, a to je da nisam ugovorom vezan s njima, a opet što ako se odlučim recimo ne koristit više Tele 2, pa gubit vrijeme na prodaju routera (cijena niža od kupovne, plus cijena router možda čak i više od tog što nudi Tele 2).
I tako to
lion406 je offline   Reply With Quote