Citiraj:
Autor nub
FC1 meni debelo najbolji. Ne mogu više procijenit dal je objektivno tolko dobar ili je meni samo tako ostalo u sjećanju
Dvojku probao, trojku preskočio jer nisam imao hw, a četvorku odustao negdje pred kraj priče, jednostavno brzo postane repetativno. Toweri su kul, ali dosade nakon nekog vremena, a priča je meh. Oni shangri-la djelovi su tolko iritantni da sam to potisnuo iz sjećanja.
Primal nisam ni probao jer me nimalo ne privlači.
|
Ae. A što se tiče FC1- legendarna i jako dobra igra, najbolji Far cry u kontekstu svoga vremena, ne samo grafika, nego i koncept, ALI nije igra za 10/10 jer je imala nemalih problema sa balansom oružja i neprijatelja. Primjera radi 10-ak rpg-ish punjenja u vugla onim velikim monsterima = saržer automaCke puške. Zatim enemy - oni mali šupci što skaču, što bi kao trebali biti nekakva srednja kategorija po snazi su zapravo najteži, a veliki monsteri koji bi kao trebali biti najteži su retardirani, možeš trčat krugove oko njih, izbjeć njihove spore projektile itd.
Zatim hit detection mi nije bio nešto čist. Recimo ljudskim neprijateljima bi koliko me sjećanje služi mogao šaržer automatske puške spičit da ne zaginu, ako bi bilo u manjim intervalima po 2-3 metka, kao nekakvo ranjavanje ajmo reći. BTW uopće ne pričam o najvećim težinama nego normal ili eventualno jedno iznad toga (ali poprilično sam siguran da je normal)
BTW nedavno istalirao blood dragon (claimao ono kad je ubi djelio čabe), OK zajebancija, retardiran macho humor, digtalno-futuristički đir i kul synth darkwave mjuza, ali nisam siguran da je to vrijedilo plaćati iole bitno
Citiraj:
Autor Roberto
Meni je FC4 okoliš bio ok, a i priča. Jedino ona bezbrojna ponavljanja osvajanja tvrđava i teritorija ubija stvar.
|
Kažem, sounds like fc3, looks like fc3... I recenzije kažu da je gotovo ista igra, par detalja promjenjeno, uz priču i okolinu naravno, ali i to mi pari na isti đir - ekscentrični likovi, nekakve psihoze, halucinacije, droge...