View Single Post
Staro 16.05.2017., 02:25   #6990
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor lovranac Pregled postova
Naručio sam grafičku karticu s amazon.fr (amd rx 480 8GB), ona je trebala biti dostavljena preko Overseas Express-a. Paket se navodno negdje u skladištima Overseasa ili je dostavljen na krivu adresu nakon čega se ga ta osoba nije vratila. Na stranici Overseasa i dalje piše kako je paket izgubljen, te da će me kontaktirati njihova Služba za korisnike.
Kontaktirao sam amazon.fr i oni su napisali kako se trebam obratit lokalnoj policijskoj postaji te traže neko izvješće iz policije. Pred par dana sam bio do Policijske postaje i tamo su mi rekli kako bi mogao napraviti prijavu protiv Overseasa.

Da li je netko bio u sličnoj situaciji i konkretno šta bi trebalo izjaviti u policiji. Našao sam po stranim forumima kako su dobili povrat novaca nakon što su prikazali neki izvještaj policije, samo nisam siguran kakvu prijavu točno napraviti, nebi volio nešto krivo izjaviti na policiji.
Kakve su im to fore? Nije da pratim to, ali ne bi li trebao "prijaviti" amazon?
Mislim, ti si njima platio uslugu i oni ti je nisu dostavili tj nemaju dokaz da ti je dostavljeno. Pa nisi ti angažirao overseas da je rizik na tebi.

Kod kineza ide nisam primio - paypal pita kineza dokaz da si primio, kinez nema i to je to lova ide nazad.

Da li si zvao Overseas i pitao šta je sa tim i šta da sad radiš?
Mislim, policiju treba uvuć da piše dostavljeno, a ti nisi preuzeo... onda treba prijaviti Overseas.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote