View Single Post
Staro 13.05.2017., 16:45   #3324
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Samsung Galaxy S6 EDGE se blesira

Pozdrav!
Kolega donio S6 Edge jer kao neće da se upali. Poskidah sa Sammobilea nekoliko romova za konkretan model (SM-G925F) i reko otrest ću ga s Odinom. Neće niti jedan da prođe jer prdne na HIDDEN. Iskopao sam po forumima da iz .md5 filea maknem hidden.img ali ne pali. Naknadno flashanje samo tog imagea ne pali. Nekad i prođe ali mob ne boota. Žmirka ledica i vrti se Samsung logo al đaba... Pokušao sa i sa Smart switch aplikacijom s kompa i odvrti sve do kraja i opet bootloop. Onda sam skinuo starijih romova (Lolipop) ali isto Odin prdne na Hidden... Reko idem još jednom preko smart switch i prošlo... Mob se digo i radi i ja sretan. Radio mi je cijeli dan u "leru" i nisam pretjerano prčkao po njemu. Dam ga njemu i sutra kaže da se desilo opet isto... Sad mi ga donio i nekako sam se dokoprcao u recovery i otreso reset i format cache i digao se opet. Ulogirao se na market.skinuo fejs,messenger,viber,malo slikavao i maltretirao ga i sve 5. Reko idem skinut Antutu i malo ga pravo izmučit i bogami sam mu dao papra. Vrtio mi je 3D i svirao i najednom zapelo,muzika trza,slika se smrzla i tako stoji. Ugasim ga na silu i upalim i opet radi. Opet benchmark i opet prdne. Palim opet i sad se sam gasi svako malo bez da ga diram. Sad se je trenutno smirio i radi al opet će prdnut... Jel ovo nešto hardverski ili koji qrac?
smuchac je offline   Reply With Quote