View Single Post
Staro 13.05.2017., 12:55   #2859
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor Overclock_freak Pregled postova
Krivo sam se izrazio

Mislio sam ako ti treba pomoć za dobivanje 4ghz i više da se javiš da ti objasnim kak funkcionira llc i ostatak na GB seriji
Slobodno javi (postavi ovdje ili otvori temu ...) , evo prijatelj se žali na neku beta igricu neka pucačina Player unknown's battlegrounds (samo ona pravi problem...) pa tko ima postavke najbolje za tu igru bez da se desi restart neka javi...

PS. jedan dio software-a kako mi se čini (posebno beta verzije igrica i neke slabije odrađene igre...) ima dosta puta konflikt kada se Ryzen malo više nabrije.

E sada ako je već tko proveo vremena na sređivanju rada Ryzen slobodno neka ostavi ovdje sve postavke , svima će biti na pomoći , a samo će dići čitanost foruma.

Mislim da će najbolje ljudi profilirati znanje na stalnom isprobavanju, tako da onaj video nije mjerodavan oko nekih stvari , ali i pokazuje gdje su koje opcije i što otprilike rade (ljudi imaju strah , a proizvođači ne bi dopustili te postavke po meni da mogu zdrmati oštetiti procesor i ploču...) . Proći će još par zakrpa (koje će kasnije vjerojatno automatikom sve sređivati...) BIOS-a dok overclock na Ryzenu platformi ne postane posve stabilan ... Moje mišljenje...

Zadnje izmijenjeno od: Busola29. 13.05.2017. u 13:00.
  Reply With Quote