Poštovani, imam problem sa laptopom (Asus X553M), stvar je u WiFi-ju, tj. nakon nekoliko minuta sve se zablokira/smrzne, tad je moguće samo ugasit laptop i kad se sustav podigne stavit na let, tad laptop radi bez problema, čim uključim WiFi - u roku nekoliko minuta zablokira se, ne pomaže ni Ctl+Alt+Del ni ništa slično. Probao sam mjenjati drivere, bilo 2 dana OK pa opet po starom. Stavio drugu, treću, četvrtu verziju drivera - opet isto :-(
Laptop je bio došao sa W8 i tad [prije 2 godine (laptop sam kupio u ožujku 2015)] nije bilo nikakvih problema, u ljeto 2015 se sam nadogradio na W10 i nije bilo problema s WiFi-jem (osim mušica W10), zatim sam u jesen 2016 išao stavit W7 jer mi se W10 nije sviđao (W7 laptop ne podržava) i tad mi se prvi put počelo događati da se sve zablokira/smrzne kad uključim WiFi. Zbog toga sam instalirao svježe W10 barem 5 puta (u vremenu od jeseni 2016 do sada) i nonstop isti problem, sad je to već došlo do mjere da šiknem laptopo kroz prozor.
Ovo pišem 'offline' u notepadu jer ako ukjučim WiFi gotovo je. Nadam se da ću imati 1-2 min da stavim ovo u thread.
Ono čega se bojim da je integrirani WiFi modul na matičnoj u laptopu 'riknuo' tj. možda se pregrijava, tj. možda je problem hardwerski pošto ni jedan driver nije doveo stvar u normalu
Sorry na toliko teksta, nadam se da netko ima ideju kak riješiti ovaj specifičan problem koji se još naziva ''gremlin'' ili ''duh u stroju'' jer malo radi, malo ne, pa zablokira.
Hardware ID je: PCI\VEN_14E4&DEV_4365&SUBSYS_667511AD&REV_01 no kako sam već napomenuo, probao sam nekoliko različitih drivera i uvijek isti problem.
Hvala unaprjed na odgovorima.