Citiraj:
Autor DigitalVHS
Pitanje za iskusnije momke koji se bave ovim, 1+ godina..
Koliko cesto vam se desavalo da je ispltivost pala toliko da ste razmisljali da prestanete ovo raditi i rasprodate to sto imate?
I totalno glupo pitanje , zasto je Ethereum bolje cijenjen od Zcasha ako je Zcashy cijena 101 USD adn Etherumu 91 USD?
|
desilo se dva puta da je stravicno pala cijena, ak se dobro sjecam tamo negdje krajem 2014 pocetkom 2015, sjecam se da mi je uzasno pala profitabilnost i da mi je bilo drago sto nisam ulagao u vise opreme od jedna-dvije kartice... ne sjecam se tocno sad kolika je bila profitabilnost al vjerujem jedva da pokrije struju, al sam majnao monero onda koji je bio 0.50$ i drzao, sad je skocio na 30$ i vjeruj mi da sam majnao onda 50 centi na dan sto je 1 monero bi ti se isplatilo, al samo ukoliko nisi prodavao odmah...
Takodjer pala je profitabilnost sad nedavno, negdje u 6-7 mjesecu 2016 je bilo cak 7$ po kartici, pa se srozalo na 2-3$ i onda se u jednom trenutku srozalo na cak 1.5$ ak se ne varam i onda je izasao zerocash i sve ponovo na 2-3$ na dan...
Ethereum vise vrijedi jer je supply coina veci, a cijena im je tu negdje..