View Single Post
Staro 12.05.2017., 15:18   #553
Shamanix
Banned
Moj komp

Shamanix's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor DigitalVHS Pregled postova
Pitanje za iskusnije momke koji se bave ovim, 1+ godina..

Koliko cesto vam se desavalo da je ispltivost pala toliko da ste razmisljali da prestanete ovo raditi i rasprodate to sto imate?

I totalno glupo pitanje , zasto je Ethereum bolje cijenjen od Zcasha ako je Zcashy cijena 101 USD adn Etherumu 91 USD?
desilo se dva puta da je stravicno pala cijena, ak se dobro sjecam tamo negdje krajem 2014 pocetkom 2015, sjecam se da mi je uzasno pala profitabilnost i da mi je bilo drago sto nisam ulagao u vise opreme od jedna-dvije kartice... ne sjecam se tocno sad kolika je bila profitabilnost al vjerujem jedva da pokrije struju, al sam majnao monero onda koji je bio 0.50$ i drzao, sad je skocio na 30$ i vjeruj mi da sam majnao onda 50 centi na dan sto je 1 monero bi ti se isplatilo, al samo ukoliko nisi prodavao odmah...

Takodjer pala je profitabilnost sad nedavno, negdje u 6-7 mjesecu 2016 je bilo cak 7$ po kartici, pa se srozalo na 2-3$ i onda se u jednom trenutku srozalo na cak 1.5$ ak se ne varam i onda je izasao zerocash i sve ponovo na 2-3$ na dan...

Ethereum vise vrijedi jer je supply coina veci, a cijena im je tu negdje..
Shamanix je offline   Reply With Quote