Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.05.2017., 16:17   #29042
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Lepa kola. Al tablicu si uredio za 5 vrištao sam BTW, s thalie na ovo..pa ti si vjerojatno doživio šok....
Prije thalije sam 1g vozio tica
Thaliju sam vozio 8mj

Sok je bome cut da se motor ne cuje

Original je tablica, MAJKE MI!!
Platio sam 2kkn za nju

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Kakvo je ubrzanje na njemu? Ja sam vozio Suzuki SX4 2012. godište, 1.4 benzinac, 4x4, taj auto je trošio preko 10 litara na autoputu iznad 160km/h, ubrzanje iznad 12 sekundi do 100...

Ja sam bio, blago rečeno, razočaran.

Smije se znati cijena, koliko si dao? I još jedno pitanje, zašto novo? Koji je problem kod uvoza godinu-dvije starog auta s malo km?

Tablica, original
Nisam neki rejser, auto je nov pa nisam isprobavao ubrzanja. Po tehnickim podacima ubrzanje je 11s.
Na testnoj voznji je auto za mene vukao dobro. Vuce od 2k rpm, ispod toga osjetis da se motor muci ako je u brzini vise.
Na 130 nema velke buke u kabini i po BCu je potrosnja ~6l. maksimalno sam iso nekih 170 i relativno brzo dodje do te brzine, al nije bas ugodno jer je velka buka.

Cijena je kao iz cjenika.
Bio sam u svim salonima osim TOŠ-a i svuda je bila ista cijena, nije se mogla ispregovarat niza jer auti idu ko ludi.
Jbga ja ne znam direktora

Auti iz uvoza su vecinom dizelasi, za mojih 15kkm 90% gradske voznje (manje od 12km do posla) nisam htio riskirati sa potencijalnim skupim kvarovima. Kaj se tice kilometraze na autima iz uvoza, cuo sam puno horror prica pa je i to bio jedan od minusa zasto ne auto iz uvoza.

Benzinci karavani koji su i bili u oglasu, su najjeftiniji paketi opreme i motora i to mi nije pasalo.
zgmmax je offline   Reply With Quote