Tema: Košarka
View Single Post
Staro 11.05.2017., 00:10   #1652
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Konačno uhvatio vremena pogledati tekmu ... vidim da je veselica bila sinoć

Čak i bez Parkera i Leonarda zadnjih 10 minuta Houston nije mogao dobiti tekmu.

Rakete konstantno forsirale 3P i na kraju ih je to koštalo tekme, pogotovo Hardenovi šutevi u OT-u (plus njegove 3-4 izgubljene lopte u tih 5 minuta). Ovo ne iznenađuje, jer njima sve ovisi o tricama i praktički nemaju nikakvog drugog plana, a za eventualne ulaske pod koš Brada jednostavno nije imao snage, što se i vidjelo po njegovim šutevima za 3P ... jedva je dobacivao lopte do koša. Kada si takav onda jedino pomažu jednostavni šutevi i polaganja, a za to treba imati nekakvu taktiku na kraju tekme. Nedostatak snage im je direktna posljedica DEBELO prekratke klupe od "čak" 2 rezervna igrača

Dobro, može se reći da ih je i ozljeda Nenea osakatila jer dobar dio utakmice nisu imali velikog igrača pod košem, pa je dosta toga moralo ići izvana, pa su uglavnom igrali sa 2 playa (Gordon i Harden).

Spursi su ih dobili sa igračima sa klupe, a posebno bi istaknuo Simmonsa i Ginobilija koji su odigrali vrhunski sinoć - I to ne samo na kraju, već kroz cijelu tekmu. Ali dobro, njih sam i naveo u prošlim postovima kao potencijalne igrače koji će nadomjestiti Parkera (uz Millsa i Leonarda).

Ono što me razočaralo kod SAS-a je nedostatak aktivnosti velikih igrača. Znači kad Aldridge nebrojeno puta ostane sam sa Gordonom (ili Hardenom) ispod koša i ne iskoristi to, onda se moraju kasno vaditi kao što je sinoć bio slučaj. Hrpu puta su išli na nepotrebno brze šuteve koji su cijelu tekmu držali Houston u egalu.

Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 11.05.2017. u 00:16.
dh41400 je offline   Reply With Quote