View Single Post
Staro 10.05.2017., 17:37   #6002
rossoneri
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Bit će takvih bisera i više ... mnogo s * * nja im se dešava od kad ih je progutao VIP,
na x nivoa big company corporate sheet ... posljedice su uglavnom na gore prema korisniku ...

Mada se djelomično "nemaš šta" buniti, nije ti definiran / potvrđen termin dolaska tehničara.
Druga je sad stvar zašto zahtjev iz prethodna dva "pokušaja" nije "prošao dalje".
Ma pazi, možda ti se čini moja reakcija pretjerana, ali priznaj da je odnos prema korisniku nula...

ovo je bezobrazluk da mi prvo govore kako je sve sređeno i daju mi okvirni termin kad će doć ljudi, pa niko ne dođe ni ne zove... laž broj 1... pa mi govore da će me neko nazvat isti taj dan za dogovorit termin i niko ne nazove iduća 2 dana... laž broj 2... i onda mi danas, nakon 13 dana bogte mazo, kažu da uopće nije pokrenut postupak ni pušteno u obradu moje produljenje ugovora... a šta to svi ovi prije nisu vidili? kako je ovi danas, tek nakon četvrtog poziva vidia taj "problem", tu "grešku" ? ...

Sad sam iduće dane zauzet uglavnom preko dana do navečer i dijelom sam zato tia saznat termin i obavit sve to prije vikenda, a dijelom zbog prava na raskid ugovora za što mi rok istječe sutra... I onda će me još ić ucjenjivat da nemogu raskinit ugovor jer je prošlo 14 dana... Lako je sad napisat ovde ma neće ti to napravit, izaće ti u susret i produljit... al iz mog kuta, kad me dovedu u takvu situaciju kasno mi je onda ić reagirat, nemogu se ja pouzdat u neko "poštenje" njihovo i fer plej... Treba san dobit uslugu i vidit kakva je da znam na vrijeme da li tražit raskid ili je sve ok, sad neznam ništa, rok mi ističe sutra, a oni su pokazali toliku neozbiljnost da se nebi uopće čudia da me idu na silu vezat i odbiju zahtjev za raskidom ako ne pošaljem na vrijeme...
rossoneri je offline   Reply With Quote