znači ovo je sramota, ovo je amaterizam teški, kretenizam...
neman riječi majkemi....
27.4. telefonski produljim ugovor i "dobijem" brzinu 120 na 3D paket koji imam (uključen i prošireni tv paket)... Lik broj 1 iz podrške jako viješt pregovarač, slatkorječiv... govori mi je da će ljudi doć spojit novi prijemnik 4.5. ili 5.5. (prošla srijeda/četvrtak)...
Niko nije doša... Obavim prije 2 dana poziv službi za korisnike gdje kažem da imam obaveza krajem ovog tjedna i da me zanima termin kada bi mogli doći da si organiziram vrijeme... Kaže lik broj 2 iz podrške da će napravit sve da se to obavi i sredi u tom istom danu.
Niko nije doša niti nazva, zovem opet, lik broj 3 mi obećaje da će me netko nazvat na moj broj mobitela za dogovorit termin dolaska tehničara...
prošla 2 dana niko me ne zove... Zovem ja maloprije da vidim situaciju i da li mogu okvirno dobit informaciju o terminu dolaska, govori mi lik broj 4 da oni uopće nisu obradili moj zahtjev za produljenjem ugovora, i da će tek sad pokrenit taj proces???

Pa dobro jesu oni bolesni ili šta? amaterčine mrtve, taman idem poslat mail za raskidom svega šta iman kod njih ikad...
znači čovik me uvjerava da je sve ok, i sređeno... (agent za prodaju, lik broj 1) i onda dođe do ove situacije...
ovakvu neozbiljnost nisan očekiva, da oni mene jebu 14 dana i govore "doće neko", "nazvat će te neko"... i nakon svega toga njihov se odnos sažme u jednu ovakvu rečenicu: "a čuješ kralju, nismo mi to ni pustili u obradu, saćemo ka, pa sačekaj još 10-15 dana debilu... ako nije problem... debilu"...