View Single Post
Staro 10.05.2017., 12:40   #3875
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Trebao si zapravo koristiti onaj Libreelec sd usb creator koji bi unzipao i sredio fajlove na usb-u ili sd kartici.
Ma, malo sam zahrđao po pitanju tih boksova, nisam nešto pratio događanja
M8S+ odlično služio na androidu, do ove 17-te inkarnacije Kodi-ja kada je slika postala trzava da te bog sačuva.
Paralelno, na HTPC stroju (W10) nikakvih problema sa Kryptonom i tu sam zaključio da treba migrirati sa androida i dati šansu nekome drugome OS-u.
Sjećam se da se svojevremeno gurala čačkalica negdje , ali sam potpuno bio zaboravio šta i kako...
Kako M8S odavno nije Glavni Baja, teško se nađe (i snađe) nešto konkretno za njega (a pogotovo baš za "plus" inačicu), a da je provjereno koliko-toliko, pa rekoh da priupitam upućene. I...bingo, otprve
Uglavnom, slika super, malo me zayebava skaliranje, ali nisam imao vremena da se tome sinoć posvetim. Navodno je problem kod određenih vrsta televizora koji "nešto" automatski ne odrade, pa se onda mora ručno kalibrirati u Kodi-ju posebno za svaku vrstu prikaza (1080p 60/50/24) da se slika pravilno prikazuje.
To još vidim večeras šta-di-kako...ako zapnem, eto me opet nazad, kukuajući i zapomažući