View Single Post
Staro 09.05.2017., 20:19   #5989
maldini88
Registered User

maldini88's Avatar

Datum registracije: Apr 2017
Ekipo evo da se javim s mojim problemom o bnetovom routerom Technicolor 7200...
Dakle signal na lapu s njihovim routerom mi nikada nije išao preko 45 mb od mogučih 80/15 koliko imam iako su bili fizički jedan do drugoga....dok je tada Samsung galaxy s6 bio na 78/15

E sad....spojim tp-link TL-WA730RE i stavim ga u AP mode , spojim s technicolorom isključim wirless na njemu i gle čuda.....lap se zakucava na 79/15....ali gle još večeg čuda...
....sad onaj isti Samsung S6 ne ide preko 45/15 isto tako kako prije nije htio lap....

....postoji tu nešto čudno što ne znam objasniti....čak mi je bio i frend koji radi u combisu i zna cijeli slučaj i smijemo se skupa....

....znači konkluzija je da bnetovi technicolori imaju daleko veću osjetljivost na mobitele nego na same wlan kartice od pc i sl....a kad ih se spoji na relativno nikakav posebni AP daju čudo upravo tim pc i ostalom ali ne i mobitelima....

jednom če se ova enigma riješiti....ali ne vjerujem da ima znalac koji ovo može skužiti....

....inače igram se s ovim već mjesec dana tako da je sve ovo bilo isprobano s više wlan kartica i lapova ali sve se riješilo promijenom AP-a
maldini88 je offline   Reply With Quote