Citiraj:
Autor Stipest
Što se tiće raskida u roku 14 dana, nije istina da se ne može raskinuti preko maila. Ovo su meni poslali:
Poštovani,
nastavno na Vaš zahtjev za raskid pretplatničkog odnosa, obavještavamo Vas kako isti može zatražiti platežno odgovorna osoba putem e-maila na način da u privitku e-maila dostavi kopiju svoje osobne iskaznice te vlastoručno potpisani zahtjev za raskidom.
Kako bi zahtjev bio pravovaljan, isti mora sadržavati sljedeće podatke:
Ime i prezime/Naziv tvrtke
Adresu
Naziv usluge
Datum ugovaranja usluge
OIB
Broj osobne iskaznice
Broj telefona/priključka
Šifru korisnika
Molimo Vas da tako ispunjen zahtjev pošaljete na E-mail zahtjev.za.raskid-privatni@vipnet.hr.
S poštovanjem
Vaš B.net
Ja sam to napravio preko tog maila i sve je prošlo ok. Raskid je obračunat kad je zahtjev poslan.
|
Nisi uvatia poantu onoga šta želin reć, iako ni ja nisam da potpunu informaciju u gornjem postu... sklopit ugovor i produljit možeš u minut posla u telefonskom razgovoru, al za raskinit neide tako lagano
meni je sad npr ista stvar iša na poštu slat ili in posla mail jer opet moran izlazit vanka skenirat osobnu (nisam vlasnik priključka a triba njegova osobna) i potpisivat vlastoručno dokument koji moran scan/upload u mail... mob nije u funkciji trenutno tako da neko slikavanje osobne i potpisa otpada... poanta je da ti zakompliciraju raskid a olakšaju sklapanje ugovora... jel to moglo na isti način, dvominutnim pozivom u kojem daš sve potrebne podatke, kao i ranije kad je trebalo "potpisat" i produljit? vidim da nije, al eto...
I smeta mi to šta iman obaveza krajem tjedna, a oni mene vozaju tu koda san ja 24 ure dnevno doma njima na raspolaganju. Ako ste rekli prošli tjedan (srida, četvrtak) izvolite ispoštovat i doć... ako ne u te dane dogovorene, onda barem zakasnite 4-5 dana i dođite u ponediljak, ili mi dajte šansu da dogovorim termin... A ne tu "prosljeđivat" okolo pozive i zahtjeve dok ja čekan kad će doć likovi i spojit to da mogu ić o svom poslu... i dalje neman nikakvu informaciju, ni kad bi mogli ni ništa... je li problem dat broj osobe zadužene za momke na terenu da pitam kad mogu okvirno očekivat i shodno tome prilagodit svoj raspored, ili dogovorit s njima u xy dan? Klaunski pristup od njih, to je moje mišljenje...