Citiraj:
Autor sick_boy
Ja sam imao neki Display Link USB VGA adapter za treći monitor, ali na Windowsima (na poslu). Bio je brandiran od HP-a, ali ti Display Link su svi isti, valjda.
Ugl, laptop koji nije podržavao tri displaya uz pomoć tog adaptera je radio na tri monitora (jedan je bio, naravno, monitor od lapa).
Ovako nešto je to bilo. Platio 150kn preko Njuškala. I radilo bez greške. Naravno, potrebni su driveri.
Spojen je bio preko DVI, pa sam imao display od lapa + DP na jedan monitor + taj Display Link preko DVI na drugi monitor spojeno - sve digitalno, ništa VGA.
|
Hvala stari jos jednom. Sve radi bez ikakvih problema. Upute
ovdje, svodi se na to da skinete fajl i pokrenete ga u terminalu. Nakon toga spojite adapter i monitor i gotovo. Sve skupa 5 minuta posla, ukljucujuci Googlanje uputstva i spajanje kablova.
Ostrina je nesto losija i gradijenti kao da su lose kompresirani pa prijelazi nisu bas najostriji ali sve u svemu sam zadovoljan s obzirom da je ovo prvenstveno sekundarni/tercijarni monitor.
Citiraj:
Autor tomek@vz
Nebu išlo...pogotovo ne na Linuxu.
|
Citiraj:
Autor tomek@vz
P.S.- buš skužio kad ti dođe i kad izgubiš 2 dana i neće radit 
|
Citiraj:
Autor domis
Okani se ćorava posla...ti displaylink portovi rade kak im se sprdne pod windozama, a kaj bu tek na linuxu
prije bude ti radilo na intel widi ili miracast ako ti lap podržava 
|
Vjerujem da je bilo u dobroj namjeri decki ali preporucujem malo rezerve ako vec niste 100% sigurni sto pricate.