Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Again, kako ih potrgaš? Što radiš s tim jadnim računalima? Ja ne znam ni tko sjebe šrotekse, a kamoli kućišta poput HAF 912 
|
Citiraj:
Autor nub
Uff, ovako gadna kanta (čif) se stvarno rijetko viđa...
A što se tiče navoja, definitivno previše stežeš, nema potrebe za tim. Također nema potrebe mijenjat cijelo kućište radi dva izlizana navoja 
|
Možda taslači na kućištu od kompa dok se ispod vrti 3DČmark pa mora biti čvrsti spoj da se ne rasklima
Imao sam Logic SU-208, tj. imam ga još uvijek na tavanu negdje u kutiji. Recimo da je taj case sa LC napajanjem od 430W 2004. koštalo 350-400 kn u Autronicu. Napajanje je brzo prdnulo pa sam tutnuo Čifovo 450W.
Od 2004 do 2008, kroz to kućište je prošlo više komponenti (MBO, HDD, VGA) nego što prođe mornara kroz top kurabu u luci u Panami.
2007. main rig mi je bio u Čifu pa je ta kištra bila za testiranja u fušeraju raznom
Šerafalo se nekada i 3x tjedno po njemu. Jedini navoj koji se izlizao je onaj iza gdje grafa ide, pa sam patentirao mehanizam sa maticom na drugoj strani pa je i to radilo bez jebe.
Čak mi je to kućište jednom i palo na pod. Niš mu nije bilo. Eto, čak sam našo i slika dok sam imao DFI UT LP nF4UD i Opteronac 165 u njemu. (2008. g je u pitanju, dakle, poprilično izraubano beše

)
Tako da, ili su kućišta postala šroteks ili panjevi prejako stežu šerafe. Kladim se na ovo drugo.
P.S. - da, da, dobro vidite. U pozadini je GIGABYTE kutija od ploče P35-DS4 koju sam kupio na preporuku odavdje. Imao sam ju 7 mjeseci i zamjenila ju je Asus P5Q-E.
E da sam onda imao današnju pamet, nikad je nebi kupio
Citiraj:
Autor segregator
|
Odlično kućište. Što se dobije uz njega kad ga kupiš? Fifa 96 na 10 disketa?