Citiraj:
Autor trouble
Otkrio si toplu vodu jebote... moj koker španijel zna da za USA tržište ide Snap verzija dok za ostatak svijeta ide Exynos.
I dalje ja i ostali milioni kupaca koji kupuju S5/6/7/8 nisu time zabrinuti jer su prednosti jednog nad drugim(u oba smijera) marginalne dok neke stvari kod Huaweia nisu.
Recimo nedostatak bilokakve zaštite za ekran na Honor 8 modelima u većini država.
Nedostatak oleofobnog premaza na P10....halooooo,21. "vek" brateeee
Stavljanje osjetno sporije memorije na neke modele. Roll the dice.
|
S takvim stilističkim načinom pisanja pokušaj adresirati osobe uživo, po mogućnosti bližnje, pa javi ishod.
Ukoliko uposliš svoju mogućnost čitanja s razumijevanjem, vidjet ćeš da potpuno krivo aludiraš u smjeru mojeg otkrivanja tople vode. Nigdje nisam izolirao Samsung S8, te da se to samo kod "novih" modela Samsunga radi. Konstatirao sam dobro poznatu činjenicu o razlici hardwarea u Samsungovim mobitelima ovisno o regionalnom području.
Ono što svaki nepristrani korisnik Samsungovog smartphonea može primjetiti je da svi uređaji stariji od 1.5 godina više ne dobivaju OTA update na novije verzije Androida, a nakon tih godinu i pol dobivaš dubiozne updateove, koji u većini slučajeva samo "uspore" telefon, te si kao malo inteligentniji user primoran pribjeći custom romovima, ili kao malo manje inteligentan user primoran kupiti novi uređaj.
Koristiš Samsung uređaj i ništa od toga nisi primjetio? OK, dobro za tebe.
Naravno, to ništa nije izlika da je Huawei debelo zagazio u područje gdje nikome nije lijepo, ali hoće li to krajnji korisnik osjetiti? Zapravo, bolje pitanje je: hoće li krajnji korisnik IKADA uspoređivati dva mobitela jednog do drugog s ciljem mjerenja brzine prijenosa na internoj flash memoriji? Naravno da ne.