View Single Post
Staro 07.05.2017., 20:30   #1075
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Nadalje, Samsung itekako ima različite uređaje ovisno o regiji, informiraj se o rasprotranjenosti Exynosa vs. Snapdragon pogonjenih uređaja ovisno o regiji.
Otkrio si toplu vodu jebote... moj koker španijel zna da za USA tržište ide Snap verzija dok za ostatak svijeta ide Exynos.

I dalje ja i ostali milioni kupaca koji kupuju S5/6/7/8 nisu time zabrinuti jer su prednosti jednog nad drugim(u oba smijera) marginalne dok neke stvari kod Huaweia nisu.

Recimo nedostatak bilokakve zaštite za ekran na Honor 8 modelima u većini država.
Nedostatak oleofobnog premaza na P10....halooooo,21. "vek" brateeee
Stavljanje osjetno sporije memorije na neke modele. Roll the dice.

BTW,kod Samsunga UFS 2.0 dolazi isključivo sa Snapdragon chipsetom.

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Ja prvi nebi bio sretan da dobijem losiji uređaj od oglašavanog, ali 90% kupaca to neće ni znati ni primjetiti tak da bi reko da ih boli tuki.
XDA slaže/ne slaže:

Citiraj:
Practically speaking, most average users and even smartphone enthusiasts will not be able to distinguish between the performance of UFS 2.0 versus UFS 2.1, unless they compare both side-by-side. In real life and daily usage, UFS 2.0 will unlikely be the bottleneck in your flagship experience. Had Samsung gone for eMMC 5.1, the memory specification would have had a much more profound and noticeable impact on your experience. Thus as a silver lining, Samsung is only juggling between UFS 2.0 and UFS 2.1 for now.
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Vidim da si si ti dao fini zadatak da paziš na Huawei i njihove gafove. Xiaomi šalje kakvu pinkicu, kupone, maskice ili slučajno naletio na te vijesti ?
LOL,pa kad sam kupio smeće zvano Honor 8 da sam na platnoj listi Šomija sad bi furao Mi6 a ne starog petobija naletim,kad otvorim YOutube imam vijesti iz Sirije,mobilnog svijeta,nogometa i NBAa...pa gledam kaj zanimljivo ima

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 07.05.2017. u 20:39.
trouble je offline   Reply With Quote