Nakon 2 dana evo dojmova o Markusu. Iznimno kvalitetna stolica za te pare, sve, od konstrukcije do dijela di se sjedi. Naviknuo sam se na onu (za moj ukus mrvu pretvrdu) lumbalnu potporu koja vjerujem je ok za nas prosječne visine a za druge nisam ziher jel se neda podešavat. Dio di se sjedi mi se čini isto mrvu pretvrd čak i za nas 87+ kg. Kužim da je to čvrsto rađeno neka superduper pjena al brijem da se kod ovog stolca više vodilo računa o izdržljivosti a manje o udobnosti. Isto tako ja sa svojih 180cm visine imam stolac skroz spušten jel na bilo kojoj višoj poziciji noge nisu na podu kak treba. Dakle nižoj ekipi bi mogao bit problem osim ak nisu navikli sjediti (pre) visoko. Krckanja i klikanja nema a ako se pojavi probat ću podmazat. Ako ne ide vraćam stolac. Praznog hoda ima ak je naslon fixiran u bilo kojem nagnutom položaju ali to sam vidio i kod dosta skupljih stolaca... super je fora da se kotači ne vrte lagano pa nema plesanja po parketu. Nasloni za ruke nisu podesivi i definitivno su pozicionirani previše prema napred. Oni koji vole sjedit ko kauboji sa lagano raširenim nogama definitivno imaju problem jel noge onda idu na metalne nosače naslona za ruke... nasloni se daju skinut doduše... za sad toliko...