View Single Post
Staro 15.11.2005., 23:56   #4
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
@Tooma
Da u pravu si ali i to je stvar perspektive..i jos par detalja. Kao prvo htio sam maknuti hard odozdo zato da ga spojim na primarni kanal zajedno sa DVDom a na sekundarni przilicu..dok je bio dole to nisam mogao.
Mogo sam montirat hard SA hladnjakomna dno ali mi je sve bilo naknap i nagurano i nije mi se to svidalo..a i opet bi moro spajat IDE kanale "onak".
I trece je to da je ovako temperatura manja nego sto je bila na pocetku..naravno tu je i vent u igri ali kao sto rekoh na 5V ko da i nije. A 5V mi je dost. Mogu cak probat nagurat i klasican 25mm uz mar sitnih modifikacija onih skija koje drze hard na mjestu.
E da, napravio bi ovo cisto iz dosade da nisam zbog temperature..uzivam u tome tak da mi razloga nije falilo. Trosak je dovoljno malen da bude nebitan. Jedino kaj sam platio bila je mreza za vent, 6.50kn. Tak da meni to nije trosak nego zabava..

@Mrkonja
DA, obozavam ne znam koji mi je qrac al sam totalno slab i htio sam sve u kolekciji
I da, on ima rupe na dnu i moze se i tak montirat...prati link hladnjaka u mom sigu i vidjet ces sve...