nakon par dana istraživanja i eliminiranja svega što nije crno i pravilnih, ravnih stranica, udomio sam F31 TG, omjer uloženo/dobiveno za moje pojmove izvrstan.. bio sam u laganoj zabludi da su TT kućišta lošija, no ugodno sam se iznenadio.. svejedno mislim da se kod sličnih skupljih kućišta u klasi plaća ime, no možda sam u krivu..
jedina zamjerka dosad uočena ide stražnjim šarafima, mogli bi bit od malo kvalitetniji i tvrđi, to će primjetit tek oni koji često otvaraju kućište kao ja npr., no realno to i nije neka zamjerka.. nekima bi moglo zasmetat što se vrata otvaraju samo udesno, ne mogu se preselit pante, ali meni baš tak odgovara..
ventovi su čisti prosjek, stražnji je malo glasniji od prednjeg u fulu, ali to ne vidim kao manu, lako se uspore ili pak zamjene.. filteri se miču vrlo jednostavno i brzo, gornja mrežica je magnetna, svi kavezi se mogu maknut, a mjesta ima napretek čak i s kavezima.. relativno je široko, pa kome je bitno neka obrati pozornost.. mogućnosti ugradnje hladnjaka i/ili ventilatora su dosta široke, većina ljudi neće imati problema sa smještajem igračaka.. ☺
ako netko ima preporuku crnog pcix risera, nek me uputi prosim lepo, TT košta skoro trećinu cijene kućišta, wtf?
tko želi prozor, toplo preporučam ne uzimati akrilnu varijantu jer je ovo mrvu skuplje, valjda ne moram objašnjavat mane akrila na ovom forumu.. ☺
što se tiče buke koju proizvodi, tu baš nisam mjerodavan, godine lupanja vufera u autu i doma su očito ostavili traga lol, ali kažu mi drugi da se jedva čuje, mislim ipak se zove suppressor.. 😄