View Single Post
Staro 03.05.2017., 23:31   #2771
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor zwer54 Pregled postova
Daj mi to malo protumaci... Ako je pala vrijednost dionice, a dionica vrijedi isto, sta je onda tocno palo?
Sve zavisi sa koje strane gledaš vrijednost dionice. Ako promatraš je kroz trogodišnje razdoblje onda dionica je vrijednija nego što je bila ...

Ovaj pad se bilježi na dnevnoj razini sa obzirom na jučerašnji dan i to je najveći pad u zadjih 12 godina...

http://www.marketwatch.com/story/amd...ars-2017-05-02

Inače uglavnom nerealna očekivanja pokrenu ovakve velike padove , a veliki problem ima i nedovoljna prodaja određeni modela ono na što sam ja ljut ryzen r5 1400 i 1500 koji su jednostavno preskupi za ono što daju za sada... Mislim da je i problem neki oko vega grafičkih čipova i nemogućnosti ispoštovanja nekih dogovora koji bi odnijeli velike novce dogovorene sa proizvođačima konzola (trebao bih provjeriti kojih...)

PS. mene čudi ili nisam pratio da nije blokirana prodaja dionica , što iz tekstova bar ne vidim ... U zadnje vrijeme mi se ne da pratiti Wall street jer stvarno imaju kretenske oscilacije koje nemaju baš puno veze sa zdravim razumom - politika i pranje love. Ništa čudno u svijetu dionica, sve se bude razbistrilo za koji dan, pa obećajem javim eto malo ću ekonomski popratiti AMD.
  Reply With Quote