witcher 3 je bolesna igra ali previše dosadni dijalog. Previše itema po svuda, previše svakakvih formula i svega ostaloga pa se dosta toga ni ne koristi. Završio sam Novigrad na nekih 60% prešao sam skellige dok sam vidio da je dvorac zatvoreni ne znam iz kojeg razloga pa ne mogu pokupiti mapu sa bear ursine gear obrisao sam igru teškog srca ali da mrcvarim još nekih par desetaka sati nije mi se dalo.
Isto mi se desilo sa gta5 prvi dio igre prešao od ivice do ivice dok sam došao do Trevora jednostavno hype me prešao i igralo se samo radi reda. 80% teritorija nisam prešao. Samo cesta od točke A do B.
Witcher3 isto prvo stavio na Normal bilo lagano poslije stavio na težu isto ništa posebno ispadaju da su neprijatelji iritantni, a ne da se moraš pripremati za njih.
Ne znam kakav je original kao niti drugi nastavak isto tako pričao, ali jednostavno igra mi nije legal što se tiče da postrance gledam igra je brutalna te svaka čast dečkima iz CD Projekt red po meni vremenu kada se izbacuju ne originalni poluproizvodi.
Da li će uopće biti nastavak ili sve se ulaže u cyberpunk 2077