Citiraj:
Autor Elven
Da moguce je, kamera na Redmi 4 Prime (koji ja imam) je losija nego na Redmi 3 Pro (koji ima frendova zena). To se najvise osjeti u uvjetima slabijeg svjetla.
I hardverski se vidi da je kamera na 4-ki slabija nego na 3-ki. Otvor blende 2.2 vs 2.0
|
Aha, ok, ali biti ce to i dalje dovoljno dobro za dnevne fotke. Još cu malo prouciti kvalitete slika kad sjednem doma za pc, pa cu pogledati primjere. A kamera da zna trzati ako se kreće prilikom snimanja ? Jel tko isprobao ? To mi se čini kao veći kiks, nadam se da je samo softverski.
Inače sam naletio na review koji kaze da zahvaljujuci odlicnom i stedljivom SD 625 chipsetu redmi 4 pro/prime ima čak kao 40% izdrzljiviju bateriju, znači redmi 3 im je izdrzavao na tom testu 10 sati SOT a redmi 4 prime oko 14 sati.
Za zvučnik s donje strane negdje pišu da nema baš bajan zvuk, a drugi pišu da je vrlo dobar i da se glasno čuje, crno ili bijelo, a istina je valjda onda negdje u sredini.
Koliko su dostave sa honorbuy i giztop ? Trazim gdje je najpovoljnije kupiti crnu verziju