View Single Post
Staro 03.05.2017., 00:53   #20498
Blue Spirit
Premium
Moj komp

Blue Spirit's Avatar

Datum registracije: Apr 2004

Od kraja prošle godine poceo sam ici tamo.

- blize mi je od Cinestara
- bolji parking nego u Branimir centru

(neznam dal su u Branimircu popravili aparat za provjeru parking karata da ne trazi novac bez obzira na besplatnih 5 sati - trebali ste stisnut gum za pomoc i reci da imate jos jos fore - vremena da vam iznos stavi na 0 - nulu )

- nema navale ispred i u holu kina
- dvorane su poluprazne
- kupis bilo koje sjedalo i premjestis se gdje ti pase po dvorani, naravno normalnim danom a ne sad kad su karte u pola cijene
- cak je slika cisca i manje zrnatija nego u Cinsetaru
- dvorane su manje nego u Cinestaru , mala dvorana - 4 ti red i platno mi taman popuni vidno polje , velika dvorana 7 mi red ista stvar

EDIT :

ZG: Ima dobrih i slobodnih mjesta - karata jedino za filmove i crtice koji pocinju prije 17 h.

Rasprodala su se prakticki sva iole dobra sjedala u ZG ...

Tu i tamo ostala su sjedala u prvom redu i pokoje sjedalo na boku za 1 osobu, eventualno ako neko misli ici solo.

Kasno sam za sve saznao , tako da sve prenosim sa zakasnjenjem.
-->
Jedino Guardiansi nisu po 10 kn , jer je to

Sve ostalo je po 10 kn http://www.cineplexx.hr/film/kino-program/?center=504

Od kraja prošle godine poceo sam ici tamo.

- blize mi je od Cinestara
- bolji parking nego u Branimir centru

(neznam dal su u Branimircu popravili aparat za provjeru parking karata da ne trazi novac bez obzira na besplatnih 5 sati - trebali ste stisnut gum za pomoc i reci da imate jos jos fore - vremena da vam iznos stavi na 0 - nulu )

- nema navale ispred i u holu kina
- dvorane su poluprazne
- kupis bilo koje sjedalo i premjestis se gdje ti pase po dvorani, naravno normalnim danom a ne sad kad su karte u pola cijene
- cak je slika cisca i manje zrnatija nego u Cinsetaru
- dvorane su manje nego u Cinestaru , mala dvorana - 4 ti red i platno mi taman popuni vidno polje , velika dvorana 7 mi red ista stvar

EDIT :

ZG: Ima dobrih i slobodnih mjesta - karata jedino za filmove i crtice koji pocinju prije 17 h.

Rasprodala su se prakticki sva iole dobra sjedala u ZG ...

Tu i tamo ostala su sjedala u prvom redu i pokoje sjedalo na boku za 1 osobu, eventualno ako neko misli ici solo.

Kasno sam za sve saznao , tako da sve prenosim sa zakasnjenjem.

/connect 185.107.96.125:28990

server rcon: oldschool

COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv

Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 03.05.2017. u 03:00.
Blue Spirit je offline   Reply With Quote