View Single Post
Staro 02.05.2017., 15:43   #2748
Solo761
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2007
Nastavljam tu da ne spamam previše temu sa bazom ryzen korisnika , početak je tu

Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Hmm, zajebancija... Uglavnom probaj ovo sto Shar govori, jer default opcija u biosu mozda nije namistena da efikasno koristi sve faze Vrm-a. Treba staviti na extreme (ili kako god to gigabyte naziva) opciju, ne znam tocno sad koju jer sam na poslu ali mogu ti javiti na pm kad dodjem doma. Meni se btw vrm-ovi ne griju nista, iako imam aio ko i ti a nikakav vent ne puse direktno po njima osim onog straznjeg sto vuce zrak vani...
Pogledati ću još kada dođem doma. Ali nisam optimističan, jednostavno je VRM kilav i to je to. Tvoja radi dobro jer je ima jedan od najdebljih VRM-ova .

Probati ću staviti neki vent ispod čisto da vidim kako će ići sa nekom cirkulacijom zraka, ali si sve mislim da ću kupiti drugu, u tom cjenovnom rangu mi Asus Prime X370-Pro izgleda OK. Ova tvoja je malo paprenija .

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
@Solo761, zas je na vodenjaci vent okrenut krivo?
Misliš na to da su ventovi upuh umjesto ispuh? Imao sam do juče da je ispuh, a Arctic u manualu kaže da je bolje da su ventovi okrenuti da iz vana ubacuju zrak u kućište nego da izvlače iz kućišta van. Pa sam, nakon što sam neuspješno pokušao staviti blok na "plafon", probao ovako okrenuti ventove da vidim kako će se ponašati. Ionako ću ga uskoro opet šarafati.
Solo761 je offline   Reply With Quote