View Single Post
Staro 02.05.2017., 10:35   #3011
Rocky Rocastle
Premium
Moj komp

Rocky Rocastle's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Sanogo Pregled postova
Ma da In Win 303 ispada. Thermaltake ima 5.25 bay i dole cage za diskove, da li se mogu diskovi prebaciti iza negdje?

Mijenjam Fractal jer:

-imam nešto manje mjesta pa želim malo manje kućište
-svako ljeto odnesem SSD na more i stavim tamo u komp a kod R4 se mora vadit matična da se izvadi SSD
-ne treba mi 5.25 bay pa mi ne treba ni u kućištu
-imam samo jedan hard+ssd pa želim neki case da ih prebacim iza i da naprijed imam clean look i airflow
-sviđa mi se tempered glass, inače bi mi savršen bio Define C i da ima on sa TG-om, uzeo bi ga odmah

Što se tiče prašine ovaj R4 je izuzetan, svakih mjesec dana izvadim filtere i počistim, a izvade se u 5 sekundi, super napravljeno. Šteta da Define C nema TG.
Da, F31 je modularan, pa možeš u cjelosti izbaciti kavez za diskove i ladice za optiku, te onda diskove postaviti iza matične, tamo imaju 3 mjesta za ssd/hdd i puno prostora za cable management.

Jedino mi se čini da ti u tom slučaju F31 ne bi odgovarao pošto su mu dimenzije vrlo slične R4.

Primijetio sam da ima za kupiti bočna stranica s prozorom za R4, ali obična verzija, još uvijek nisu izbacili TG (vjerojatno i neće).
Rocky Rocastle je offline   Reply With Quote